Britt de Vries

Britt

Als afgestudeerd editor is Britt de Vries in 2012 begonnen aan de Bachelor opleiding Docent Dans. Britt is 24 jaar en woont Arnhem en heeft zich hier in alle doelgroepen en stijlen ontwikkelt. De drie pijlers van Britt zijn klassiek docent, dansmaker/choreograaf en het organistische aspect. Britt doceert in alle stijlen maar klassiek is de stijl waarin ze zich het meeste thuis voelt. Dit doceert ze van jong tot oud en van basis tot gevorderd alsook spitzenlessen. Als dansmaker/choreograaf is Britt gericht op het leggen van verbinding tussen de disciplines dans, film (vorige opleiding) en zang (een andere passie). Verschillende producties zijn te vinden op: YouTube.
Als organisator mag Britt graag pro-actief handelen en ondernemen. Voorbeelden hiervan zijn: lidmaatschap HogeschoolRaad, medeoprichter DansPlein (ArtEZ), hoofd organisatie UP 2Day’s en het ontwikkelen van een methode/werkwijze voor videofeedback bij selectieklassen in het amateurwerkveld.

Voor informatie kunt u mailen naar: info@brittdevries.nl

Presentatie Britt

In deze presentatie komen Britt’s kwaliteiten als docent klassiek, choreograaf en organisator/bestuurder aan de orde. Ook gaat ze in op de nieuw ontwikkelde tool ”videofeedback” die zij heeft toegepast ter verdieping van technieklessen.