Jorine Schoenmaker

Jorine

Jorine Schoenmaker (Haarlem, 1995) begon, na het behalen van haar gymnasiumdiploma, op haar zeventiende aan de opleiding Docent Dans aan de ArtEZ Dansacademie – met veel enthousiasme en leergierigheid. Inmiddels heeft zij zich ontwikkeld tot een krachtige danser, constant op zoek naar mogelijkheden tot verbreding van haar eigen vocabulaire en met affiniteit met verscheidene stijlen; tot een choreografe met een sterke, kenmerkende taal, waarmee ze het publiek op intense wijze weet te boeien; en tot een volwaardig docent met ervaring in uiteenlopende stijlen en met vele verschillende doelgroepen – van Capoeira tot klassiek ballet tot hiphop en van kleuters tot selectieleerlingen tot dementerende ouderen.
Jorine heeft een energieke en enthousiasmerende manier van lesgeven, die erg aanstekelijk werkt en waarmee ze het beste uit haar leerlingen weet te halen. Haar brede ervaring en interesse is wat haar flexibel inzetbaar maakt.

Presentatie Jorine

Praktische en zakelijke informatie laat Jorine achterwege in haar presentatie – hiervoor kunt u na afloop bij haar informatiekraam terecht. In plaats daarvan wil zij u met haar presentatie meenemen in haar fascinatie voor hetgeen dat haar doet bewegen: muziek.