Nathalie Meevissen

Nathalie

De ambitieuze en ondernemende Nathalie Meevissen heeft zich de afgelopen vier jaar kunnen ontwikkelen tot een ware dansdocent. Nu is de tijd daar dat ze haar kwaliteiten als danser, docent en bedrijfsjurist kan gaan combineren en ze is er klaar voor om zich te gaan inzetten voor dans in het binnenschoolse- en het buitenschoolse werkveld.
Op het moment dat Nathalie met de opleiding Docent Dans begon, wist ze al dat ze na de opleiding een eigen dansschool wilde opstarten in de gemeente Echt-Susteren. Met dit doel voor ogen heeft Nathalie het meeste rendement kunnen halen uit de opleiding. Waar Nathalie vier jaar geleden geen rekening mee had gehouden was de affiniteit die ze zou ontwikkelen met het binnenschoolse werkveld. Een combinatie hiervan werd gezocht en dat heeft geresulteerd in goedlopende danslessen van haar eigen dansschool ‘N Dance met voldoende mogelijkheden tot groei. Een zelfstandig ontwikkelde leerlijn dans voor het primair onderwijs en werkgelegenheid in het voortgezet onderwijs.

Presentatie Nathalie

Vol enthousiasme en door middel van beeldend materiaal wordt vertelt hoe de leerlijn dans voor het primair onderwijs tot stand is gekomen. Nathalie vertelt over haar ervaringen ten aanzien van de opstart van haar eigen dansschool en wordt haar visie op dans aan het publiek duidelijk gemaakt.