Johanna Knefelkamp

Johanna Knefelkamp

Johanna Knefelkamp leeft voor het danstheater. Als danser, dansdocent, choreograaf en ondernemer werkt zij met verschillende kunstenaars en doelgroepen in de kunstdiscipline – danstheater.
Tijdens haar studie bij ArtEZ Arnhem heeft zij zich op het gebied van compositie, improvisatie en verschillende danstechnieken verder ontwikkelt en neemt nog steeds aan internationale workshops deel. Hierdoor verbreed zij haar danshorizont en haar eigen netwerk. Haar studie heeft Johanna de kans gegeven om zich in alle vier beroepsrollen te ontwikkelen, waardoor zij nu bijzondere kwaliteiten en vaardigheden op alle vlakken kan laten zien. – danser/ choreograaf: zoek naar lichamelijke en geestelijke uitdagingen, naar grenzen, provocatie, kritiek en esthetiek – dans docent: met de leerlingen zelfbewustzijn en lichaamsbewustzijn, technische en artistieke vaardigheden ontwikkelen en het plezier, de creativiteit, de energie en de vrijheid in dans op zoeken –ondernemer: structureert, betrouwbaar, punctueel.
Johanna vindt het leuk om de stroom van het leven te volgen met de verrassingen die zich voordoen, de nieuwe deuren die zich openen en de paden die van de gewone weg af gaan.

Presentatie Johanna

Johanna wil tijdens haar presentatie gebruik maken van haar vaardigheden als choreograaf. Op spannende en informatieve manier neemt zij de toeschouwer mee op de reis door de werkwereld en kwaliteiten van Johanna Knefelkamp. Met hulp van twee dansers, citaten en haar creatieve persoonlijkheid gaat zij de toeschouwer enthousiast maken van haar werk.