Kim Hilderink

Kim 1

Kim Sanne Hilderink (Haaksbergen, 24 juli 1991) is dansdocent en choreografe.

Kim is op een jonge leeftijd begonnen met dansen en dat breidde zich uit tot verschillende dansstijlen. Tijdens haar mbo opleiding werd haar passie voor dans en docent compleet. Afgestudeerd in 2012 studeerde ze door op hbo Bachelor opleiding Docent Dans op ArtEZ hogeschool voor de kunsten. Gedurende haar studietijd richtte ze zich vooral op het docentschap en choreografie├źn maken. Ze gaf les in verschillende gemeenten, waaronder; Enschede, Hengelo, Oldenzaal en Almelo. Daarnaast zette ze verscheidene projecten op bij o.a. het primair onderwijs en voortgezet onderwijs. Op dit moment is Kim bezig met haar afstudeeronderzoek waarbij ze gaat kijken naar de combinatie van dans en yoga.

Bij Kim staat dansplezier voorop en door haar enthousiasme komt dat geheel goed!