Sophia Herzog

Sophia

Sophia Herzog werd op 24 juli 1993 in Duitsland geboren. Met last van een oudere broer heeft ze geleerd eerlijk en doorzettend te zijn. Door haar enthousiasme en haar wil om te leren deed ze steeds meerdere projecten tegelijk, zo ook tijdens haar Bachelor opleiding Docent Dans op ArtEZ te Arnhem. Naast haar werk als klassieke docent , heeft Sophia nog verschillende dans/docent projecten gedaan. Door de diversiteit van ArtEZ heeft ze haar liefde in floorwork ontdekt. Intussen is haar interesse voor dans zo gegroeid, dat ze naast haar eerste opleiding daarvoor heeft gekozen om een tweede studie tegelijker tijd te volgen op de hogeschool voor de kunsten (Fontys) in Tilburg waar ze voor de uitvoerende kant van de danswereld heeft gekozen om zich nog meer in dans te verdiepen, zich zelf verder te ontwikkelen als docent en danser.

Voor meer informatie kunt u mailen naar: sophia.herzog@web.de

Presentatie Sophia

Expressie, wat is dat? Is het ontplooibaar of aangeboren? Wanneer is een danser expressief en wanneer niet? In het afgelopen jaar heeft Sophia Herzog deze vragen onderzocht en proberen te begrijpen wat expressie inhoudt, zowel in de rol van danser, als ook choreograaf en dansdocent.