Esmee Broeren

Esmee

Esmeralda (Esmee) Broeren is geboren op 22 maart 1992 te Goes. Na haar passie voor turnen te hebben gehad, begon ze op 12 jarige leeftijd met dans. Deze passie groeide uit tot het behalen van een MBO-Dans diploma. Als docent is zij het meest geïnteresseerd in de stijlen moderne dans en klassiek ballet. Haar doel is om naast de technische elementen uit een dansles, creativiteit en fantasie mee te geven aan de leerlingen. Daarnaast vind zij het belangrijk om een eigen danstaal te ontwikkelen en de passie voor dans door te geven. Zij ziet zichzelf als een eigenheidse/eigentijdse kunstenaar met een eigen stijl, die de combinatie van verschillende disciplines in een performance op zoekt en samen laat komen. Een kunstenaar die kleurrijk in het leven staat en op zoek gaat naar het voelen van de vrijheid binnen performance en dans. Ze is een beginnende fanatieke ondernemer en staat open voor verschillende wegen en kansen.

Presentatie Esmee

Tijdens mijn presentatie, ervaart u een prikkelende ervaring over wat mij interesseert namelijk; het verkennen en overschrijden van grenzen binnen dans en performance, het interdisciplinair werken en mijn ontwikkeling als dansmaker en dansdocent in mij eigen stijl.