Fleur Elkink

Fleur

Fleur Elkink is een energieke, creatieve en enthousiaste danskunstenaar. Ze is 23 jaar jong en woont momenteel in Nijmegen. Door haar leergierigheid en open blik heeft ze haar rugzak vol danservaringen gevuld, haar danspaspoort bestempeld met haar MBO Artiest (Dans) diploma en streeft ze om haar BA Docent Dans stempel binnenkort toe te voegen aan dit paspoort. Tijd om met deze bagage het werkveld in te trekken! Een van haar specialiteiten als dansdocent is het lesgeven in de stijl modern en jazz aan doelgroepen van jong tot oud. Flow, muzikaliteit en verschillende bewegingskwaliteiten zijn elementen die naar voren komen. Ook heeft ze als dansdocent een verdieping opgezocht in selectieklassen en talentontwikkeling. Door haar afstudeeronderzoek en stages heeft ze expertise om te werken met deze doelgroep. Naast dit docentschap is Fleur ook actief als maker waarbij ze dynamische en krachtige choreografieën maakt voor op toneel en op locatie. Fleur is een gepassioneerde danskunstenaar die haar vele danservaringen wil aanbieden en met jullie wil delen!

Presentatie Fleur

Beleef wie danskunstenaar Fleur is en laat al uw zintuigen prikkelen. Tijdens de presentatie zal worden getoond wat de werkwijze, eigenschappen en stijl van Fleur als dansdocent en dansmaker is en komt de doelgroep talenten aan bod. Beleef en geniet!