Lisa Dirkse

Lisa

Lisa werkt al een aantal jaar als dansdocent in het amateur danswerkveld, en profileert zichzelf voornamelijk in de stijl jazz, klassiek en moderne dans aan de leeftijd 14+. Niet alleen heeft zij haar ambities gezet op het amateur danswerkveld, maar is zij ook enorm geboeid in het dansonderwijs. Afgelopen twee jaar heeft ze zich veelal verdiept in het mbo onderwijs. Als alumni van een mbo dansopleiding heeft ze tijdens de daaropvolgende studie aan de bachelor opleiding docent dans ArtEZ nog meer interesse gekregen in het dansonderwijs. Haar afstudeeronderzoek in dan ook geheel gericht op de kwaliteitsontwikkeling binnen de werkende dansdocent in het amateur danswerkveld. Lisa neemt haar rol als coach, onderzoeker en dansdocent erg serieus. Haar kernwoorden zijn dan ook: sociaal open, gemotiveerd, empathisch, zelfreflecterend en staat met een groot hart in het dansvak.

Presentatie Lisa

Lisa Dirkse profileert zich voornamelijk in de gevorderde kant van het buitenschoolse werkveld en in het mbo dansonderwijs. Onderzoekend in kwaliteitsverbetering in het onderwijs, en ontwikkelt Lisa zichzelf als dansmaker en dansdocent op gevorderd artistiek niveau.