Loes Eggink

Loes

Loes Eggink is een jonge, enthousiaste ondernemer met een brede interesse voor alles wat te maken heeft met dans, sport, cultuur en educatie. Zowel bij het opstellen van het beleid als de uitvoering hiervan kan zij uitstekend uit de voeten. Zo is zij intensief betrokken bij de Bachelor opleiding Docent Dans door middel van diverse medezeggenschapstaken en haar bijdrage aan het internationale onderzoek Next Move. De ondernemersrol is Loes op het lijf geschreven, hierin neemt zij op zeer natuurlijke wijze de leiding op zich zoals bij het Mini Dans Festival 2015 en het pas opgerichte praktijkbedrijf DansPlein. Naast de uitstekende en veelbelovende ondernemer die ze is, is Loes zeer sociaal, flexibel en betrokken. Deze kwaliteiten zie je duidelijk terug wanneer ze lesgeeft. In de afgelopen jaren heeft Loes zich bewezen als een ervaren en allround Dans Docent die met elke doelgroep, binnen elke dansstijl, een hechte band weet te creƫren!

Presentatie Loes

In deze presentatie zult u kennismaken met Loes als ondernemer. Ze zal haar unieke activiteiten en ervaringen van het afgelopen jaar met u delen en u kennis laten maken met haar plannen en dromen voor de toekomst: dans, sport, cultuur en educatie nog meer verbinden!