Lotte Giezen

Lotte

Lotte Giezen, een creatieve, spontane en enthousiaste docent met een groot hart voor het dansvak. De 23 jarige Arnhemse studente studeert dit jaar af aan de Bacheloropleiding docent dans, waarin ze na haar MBO Dans opleiding een verdieping heeft gezocht in de moderne discipline, binnen zowel de dansers- als docenten rol. Improvisatie is hier een groot onderdeel van voor haar, wat je terug kan zien in haar eigen bewegingskwaliteiten, haar lessen en persoonlijkheid. De combinatie tussen dans en theater fascineert haar en wordt altijd opgezocht binnen haar improvisatie lessen. Van hieruit vloeide haar fascinatie voor bewegingstheater en absurdisme voort. In haar afstudeervoorstelling doet ze dan ook onderzoek naar de ervaarbaarheid van absurdistisch bewegingstheater. Lotte heeft meerdere malen op een internationaal theaterfestival in Spanje gespeeld, doet vele projecten voor onder andere Danstheater Impro Vi en straalde afgelopen jaar op De Parade in Amsterdam en Den Haag met de voorstelling Artvark DELUXE, waar ze zich graag nog meer in wil verdiepen!

Presentatie Lotte

Op een interessante manier geeft Lotte vorm aan haar presentatie. Niet alleen haar afstudeeronderzoek, maar ook haar dansers- makers- en docentenrol worden onder de aandacht gebracht. Wat is jouw rol?