Manouk van Dommelen

Manouk

Manouk van Dommelen (21 jaar), een danser, dansmaker maar bovenal dansdocent. Met haar rust, enthousiasme en passie voor dans zorgt zij ervoor dat iedere leerling de kans krijgt zichzelf te ontwikkelen. Ze gelooft er in dat iedereen het kan op zijn eigen manier en daar daagt ze zichzelf telkens weer voor uit. Met name binnen Moderne dans en de nieuwe upcoming stijl Physical Dynamics heeft Manouk zich geprofileerd, zowel in het binnen- als buitenschoolse werkveld. Deze dansstijlen vermengt zij graag met elkaar en maakt daarbinnen gebruik van haar ervaringen uit de turnwereld en haar kennis over het menselijk lichaam dankzij de opleiding Sportmassage die zij volgt. Veiligheid in haar lessen staat voorop, zowel lichamelijke veiligheid als een veilige sfeer in de groep. Zo creƫert zij ruimte voor haar leerlingen om zich goed en verantwoord te kunnen ontwikkelen en heeft zij aandacht voor elke leerling als individu.

Presentatie Manouk

Moderne dans, Physical Dynamics, Turnen en Sportmassage, allemaal begrippen die veel voor elkaar kunnen betekenen, in verbinding staan met elkaar en waarmee Manouk het afgelopen jaar met veel enthousiasme en plezier aan de slag is gegaan. Hoe deze verbindingen tot stand zijn gekomen en wat voor effecten ze hebben zal ze in haar afwisselende en prikkelende presentatie nader toelichten.