Mironne Gerritsen

Mironne

Mironne Gerritsen (1991, Nederland), is een enthousiaste en gemotiveerde student aan de Bachelor opleiding Docent Dans op ArtEZ hogeschool voor de kunsten te Arnhem waar ze in de zomer van 2016 afstudeert. Hier is ze in vier jaar breed opgeleid binnen de rollen docent, danser, maker en cultureel ondernemer door middel van diverse lessen, stages, workshops en projecten. Waaronder stages bij het Rijksmuseum en Introdans Interactie. Ze heeft vele interesses en staat open voor nieuwe dingen en uitdagingen. In de afgelopen jaren heeft Mironne gemerkt dat haar hart ligt bij de ‘speciale’ doelgroepen in de maatschappij. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld (dementerende) ouderen en kinderen met een beperking. Vooral in het laatste jaar heeft ze hier veel aandacht aan besteedt, waaronder in haar afstudeeronderzoek, waarbij ze de koppeling heeft geprobeerd te leggen tussen kinderfysiotherapie en dans. Dans in het basisonderwijs, fysieke kracht, creativiteit, kunst en musea en locatiewerk zijn andere elementen die haar interesseren.

Presentatie Mironne

In een interessante 10 minuten durende sessie, neemt Mironne u mee in haar voorliefde voor onder andere speciale doelgroepen. Verschillende projecten en stages binnen de rollen van Docent Dans komen aan bod. Bent u er ook bij?